Silver Heights Whole Home Renovation

As a family grows, often the house must grow with it. However, sometimes an addition can create more problems than it solves. The addition that had previously been put on to this turn of the century Silver Heights home had created a fractured feel within the four-walls of the young family’s house. As a result, White Label was asked to come in and help harmonize the space, focusing on transitions from one room to the next, and from the original structure to the addition.

Mismatched flooring and ceilings caused disruption in the flow of the home, and White Label quickly rectified this issue by implementing unified finishes across the entire landscape of the house. A new kitchen was put in, featuring butcher block countertops for a surface that was both attractive and functional, as well as a clean colour scheme designed to invite light into the previously darkened area. 

Click to enlarge photos below