Ft. Richmond Main Floor Renovation

Entering a space that has gone untouched for many years is always exciting. Like a blank canvas, this particular project called for creativity and imagination. In order to transform the existing space, White Label Homes had to remove the vinyl flooring and pockets of unusable space — both elements that the clients and interior designer sought to remedy.

Envisioning a layout that complimented the homeowner’s lifestyle, honoured their request for more storage, and allowed them more prep space, was a welcome challenge for the team. Unique to this renovation was the custom millwork package, which features a sleek slat-wall in a stunning rift-cut white oak. The previously sequestered spaces are now opened and refreshed with high-end finishes, and a united palette brings a much needed sense of flow to the space as a whole. Click to enlarge photos below

Click to enlarge photos below